Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Fira Mollet a la primavera del 2013.

Fira Mollet a la primavera del 2013.

27 feb 2012

Fira Mollet celebrarà la vuitena edició a la primavera del 2013

L’Ajuntament i els sectors comercials, industrial i de serveis acorden aplaçar la celebració de Fira Mollet fins a la primavera

L’Ajuntament de Mollet i representants dels diferents sectors participants a Fira Mollet (FIMO) han acordat aplaçar la celebració de la fira, prevista per aquest mes d’octubre, fins a la primavera.

La regidora de Promoció Comercial, Mercè Pérez Piedrafita, i el regidor de Promoció Econòmica, Antonio Felices, s’han reunit aquest dimarts a la tarda amb representants dels sectors industrial, de l’automoció, comercial i de serveis, que formen el nucli dels participants a Fira Mollet.

Tots els presents a la reunió han valorat molt positivament Fira Mollet, per la seva gran qualitat i perquè els suposa una plataforma promocional molt valuosa pels seus negocis. Tot i això, han convingut en aplaçar la celebració de la fira, que habitualment es fa el primer cap de setmana d’octubre, fins a la primavera. Consideren que és una època millor per a celebrar la fira, tant pel que fa a l’atracció de públic, com d’organització dels propis negocis.

Per aquest motiu, la propera edició de Fira Mollet no se celebrarà el proper mes d’octubre, sinó que queda aplaçada per la primavera del 2013.

Font: MolletaMà.cat

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51