Síguenos en:

Facebook Layar

Inicio> Listado de noticias> El dolç símbol de la ciutat, un any després

El dolç símbol de la ciutat, un any després

23 de may, 2012

Aquesta setmana ha fet un any que van sortir a la llum els pastissos artesans de Mollet del Vallès, els Mollets. resultat de la font tradicional de la millor collita de blat autòcton, la transformació centenària de la Farinera Moretó, diversos ingredients i les mans creadores dels pastissers artesans de la ciutat. 

Un d’aquests pastissers és en Sergi Llargués, fill del conegut flequer Andreu Llargués, que ens explica que al principi aquets pastissos van tenir molta sortida: “Quan van sortir van tenir molt èxit gràcies també a la bona difusió, ara sembla que costa una mica més també per la calor”.

Llargués també destaca que durant els grans esdeveniments de la ciutat s’ha incrementat la demanda, per exemple a la Mostra de Titelles, i que el client acostuma a ser de Mollet: “Ve gent de la ciutat més que de fora però moltes vegades és per portar-li a familiars o amics que viuen fora”.

Un altre dels flequers que n’elabora és en Francesc Prat del Forn - pastisseria Prat. En aquesta pastisseria s’elaboren uns 120 peixos de cada classe a la setmana:?“Els preparem pels cap de setmana que és quan tenen més sortida. Tot i que ara a l’estiu, costa més perquè és una pasta de té més per l’hivern o la tardor” explica Prat que sí que ha notat que aquest dolç és l’ambaixador ideal pels molletans quan aquests surten fora la ciutat i han de dur alguna cosa seva representativa. 

Aquest dolç està a la venda també al Forn de Sant Vicenç, Pastisseria Lorena, Forn de Pa Corbalán i Pa i Cafè de l’Àvia.

Font: Mollet a Mà

Síguenos en:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51