Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> L' alcalde , Josep Monràs , ha rebut la doctora Asunción Valiente

L' alcalde , Josep Monràs , ha rebut la doctora Asunción Valiente

5 oct 2012

 

Asun Valiente ha mostrat el diploma i el premi que reconeixen a nivell internacional la tasca realitzada en la recerca en metal·lúrgia i soldadura. Tal i com ella ha explicat, aquest premi correspon a la categoria de “comportament de materials i soldabilitat i premia als joves doctors que ens volem obrir camí en el món de la recerca”.

Durant la recepció, l’alcalde , Josep Monràs, ha volgut reconèixer, en nom de la ciutat, la gran tasca realitzada per la doctora Asun Valiente, “una tasca en la qual hi ha un gran element a valorar que és el treball i l’esforç en un àmbit com és el de la recerca i la investigació”. També ha destacat l’estudi que actualment està portant a terme sobre les escultures metàl·liques que hi ha als carrers de Mollet del Vallès.


Asun Valiente recollia aquest guardó el passat 8 de juliol a la ciutat de Denver (Colorado, EUA), un dels més importants reconeixements d’àmbit internacional en la recerca en metal·lúrgia i soldadura. La baixvallesana i catalana es converteix, doncs, en la primera persona de l’estat espanyol que guanya aquest Premi i la tercera dona del món. El Premis Henry Granjon s’atorguen anualment, des de 1992, i s’estructuren en quatre categories temàtiques. El proper mes de novembre, el treball apareixerà publicat a la prestigiosa revista científica Welding in the World.

 

 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51