Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Mollet acull la nova trobada d' impuls econòmic de la C-17

Mollet acull la nova trobada d' impuls econòmic de la C-17

28 gen 2013

 

El passat mes de setembre, els alcaldes de Mollet, Granollers i Vic es van reunir per definir les bases d’un nou projecte comú amb l’objectiu d’enfortir l’activitat econòmica al voltant de la C-17. Des d’aleshores, responsables polítics i tècnics d’aquests municipis mantenen reunions periòdiques de treball.

El passat dimecres 9 de gener els responsables tècnics i polítics de les àrees d’Urbanisme, Promoció Econòmica i Planificació Estratègica s’han trobat a Mollet per continuar treballant en l’impuls de l’eix de promoció econòmica de la C-17. A aquesta reunió plenària, presidida per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, s’ha incorporat l’ajuntament de Vic i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Aquesta nova reunió del projecte C-17 ha determinat com a àmbits de promoció prioritaris el sector agroalimentari (sanitari i saludable), la química verda, el turisme i els nous sectors econòmics emergents.

En la trobada també s’ha reafirmat que l’objectiu d’aquesta xarxa de municipis és promoure i desenvolupar les potencialitats i capacitats econòmiques i productives dels territoris de l’eix de la C-17 de forma més sostenible i saludable, i crear una plataforma d’actuació del sector privat i el sector públic que revitalitzi l’economia de la zona.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51