Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Galetes Titelles, Menú de Titelles i aparadors dels Titelles

Galetes Titelles, Menú de Titelles i aparadors dels Titelles

9 abr 2013

 

 
A banda dels espectacles, enguany han col•laborat i participat en la Mostra de Titelles el teixit comercial, la restauració i els pastissers de la ciutat.
 
En aquest sentit, les galetes artesanes del Mollet Mullat han tingut un gran èxit, com a berenar o per fer un mos durant al matí  el Punt d’Informació va esgotar diumenge al matí la totalitat de les 1.200 galetes del Mollet Mullat (400 bossetes amb 3 galetes) que havien elaborat les pastisseries de la ciutat (Forn de Pa Prat, Pastisseria Lorena, Forn de Sant Vicenç, Fleca Llargués i Forn de pa i pastisseria Vinzia), més enllà de les galetes “mollets” que hagi venut cada establiment.
 
També el Menú dels Titelles ha tingut una gran acceptació i tots els restaurants participants en aquesta segona edició s’han mostrat molt satisfets amb l’experiència. De fet, la majoria han omplert els dos dies i han comentat que no s’imaginaven que tindria tant d’èxit. Els restaurants participants han estat Sis sentits, Cal Guardabosc, Racó de Ca la Leo, Restaurant Beumala, Casa Gerardo, Ébano i La llar d’en Tariel.
 
El segon circuit dels aparadors dels titelles per les botigues del centre de la ciutat també ha tingut una gran participació i s’han esgotat les 500 butlletes de participació. Les botigues que han mostrat un aparador dels titelles enguany han estat Flavià Joiers, Joieria Venus, Kukades, Angulo Calçats, Issim, Benetton, Marga, Llaminadures el Fax, Egosistema i Mama Lloca.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51