Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Reunió sobre mobilitat i infraestructures de l'Àmbit B 30

Reunió sobre mobilitat i infraestructures de l'Àmbit B 30

18 jul 2013

 
 
El Grup de Treball de Territori (GTT) de l’Associació Àmbit B30 ha presentat la seva feina davant la Comissió Executiva de l’entitat  l’objectiu de la reunió, presidida per la vicepresidenta de l’Associació i alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha estat presentar la feina feta en els gairebé dos anys de funcionament.
 
El GTT s’ha centrat a detectar les principals necessitats en infraestructures del territori de la B30 amb l’objectiu d’establir un pla d’actuacions en comunicacions i mobilitat encaminat a promoure l’ús del transport públic i la mobilitat en xarxa entre els diferents municipis. Aquesta proposta té en compte l’actual situació de crisi econòmica i planteja actuacions que, amb un cost moderat, puguin tenir efectes multiplicadors a l’eficiència del sistema d’infraestructures del territori.
 
Acabada la reunió, la Comissió Executiva ha encarregat al GTT que continuï treballant amb tots els socis de l’Associació per tal de elaborar un document de consens en els propers mesos.
 
La regidora de Gestió i Disciplina Urbanística i Planejament Urbanístic de l’Ajuntament de Mollet, Mireia Dionisio, ha assistit a la reunió com a representant de l’Ajuntament de Mollet en el GTT.
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51