Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> L ' Ajuntament de Mollet licita cinc terrenys

L ' Ajuntament de Mollet licita cinc terrenys

16 set 2013

L’ Ajuntament de Mollet licita cinc terrenys per a ús comercial, industrial i de serveis a La Farinera i La Vinyota a través de l’empresa municipal Mollet Impulsa, ha tret a licitació els quatre solars situats al Polígon Industrial de La Farinera que són propietat municipal i el solar públic que resta a la zona de La Vinyota per a usos comercials i/o de servei.
 
L’objectiu d’aquesta licitació és la reactivació econòmica d’aquests espais i incentivar la creació de nous llocs de treball. Segons el regidor de Planejament Urbanístic, Josep Garzón, aquesta licitació “permet publicitar i donar a conèixer els espais on es pot generar nova activitat econòmica a la ciutat”.
 
Els solars que s’han posat a la venda tenen un sostre que oscil•la entre els 8.500 i els 2.500 metres quadrats i un preu entre 3,6 i 1,08 milions d’euros.
 
Les empreses que estiguin interessades en ubicar-se en algun d’aquests terrenys per a ús industrial, comercial i de serveis poden presentar la seva  oferta a Mollet Impulsa fins el proper 17 d’octubre.
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51