Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Anuari de la Caixa: El comerç de Mollet del Vallès resisteix el cop

Anuari de la Caixa: El comerç de Mollet del Vallès resisteix el cop

17 set 2013

 
 
La reducció en el nombre d’ establiments que detecta l’ anuari de la Caixa  se situa per sota del 10 % a Mollet gairebé 20 punts per sota de la mitjana comarcal juntament  amb la Roca , amb dades molt influïdes per la presència del complex comercial La Roca Village, és l’ evolució  menys negativa que es registra a la comarca.
 
L’ Ajuntament assenyala tres factor determinants per justificar aquesta evolució: l’ especialització dels serveis de proximitat , la capacitat d’ atracció de municipis del voltant i un intent d’ adaptar els preus dels locals. 
 
A Mollet hi hagut un cert creixement en alguns sectors, segons dades municipals és el cas dels establiments de comerç d’ alimentació quotidiana( essencialment fruiteries i queviures), i també d’ alguns segments més especialitzats com els articles per a infants , els articles per a infants , els articles esportius o els electrodomèstics. 
 
Una mostra de l’ evolució més positiva que a la resta de la comarca  es troba en l’ eix del carrer Gaietà Vinzia, on els locals que tanquen són substituïts amb relativa rapidesa en molt casos per establiments regentats per xinesos. 
 
Mollet considera que l’ evolució recent del seu comerç el consolida com a pol comercial a la zona sud. Mollet supera el 30% de compradors de fora, un límit que es considera el que marca que una població genera atracció comercial . L’ Ajuntament té un conveni recent amb les immobiliàries per facilitar l’ accés de nous establiments en els locals buits.
 
 Font El 9 nou nº 2361  Anuari de la Caixa 
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51