Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Mat Holding- Indústries químiques del Vallès

Mat Holding- Indústries químiques del Vallès

11 oct 2013

 
El grup MAT Holding, amb seu a Parets i integrat entre d’altres per Indústries Quimiques del Vallès (IQV) de Mollet, creix en el negoci del tractament d’aigua amb la compra de la unitat productiva d’Idagua, especialitzada en els desenvolupament de sistemes de tractament d’aigua.
 
La companyia, amb més de 30 anys d’experiència i una cartera de més de 350 referències, va entrar en concurs de creditors al juny per la davallada de comandes per part de les administracions. MAT Holding ha aconseguit adjudicar-se l’operació que “és molt important dins de la nostra aposta pel tractament d’aigua.
 
Amb la integració del negoci d’Idagua incorporem dos actius fonamentals: una forta penetració en tots els sectors industrials i incorporem la seva capacitat demostrada d’execució de projectes per a ingenyeries nacionals i internacionals de primeríssim nivell”, apunta el conseller delegat de MAT Holding, Pau Relat.
 
MAT Holding és un grup empresarial baixvallesà que desenvolupa i produeix solucions eficients per a la protecció de cultius, reg per goteig i el tractament i conducció d’aigua. Actualment, compta amb 315 treballadors i té presència internacional en més de 55 països d'Europa, Àsia, Àfrica, Amèrica del Sud i Orient Pròxim. 
 
Font: Contrapunt  nª607 11 d' octubre 2013
 
 

 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51