Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> InKemia inverteix 240.000 euros en la biotecnològica BIODAN

InKemia inverteix 240.000 euros en la biotecnològica BIODAN

11 oct 2013

 
 
L' empresa molletana InKemia, per mitjà del fons de capital coneixement especialitzat en inversions en empreses biotecnològiques, entra a la companyia Biodan Sciences amb una inversió de 240.000 euros. La inversió gestionada per la filial de l'empresa molletana representa una participació en el capital Biodan del 19%, i pot arribar al 21,5% en dos anys.
 
Biodan Sciences és una empresa que es dedica al desenvolupament i fabricació d'ingredients actius innovadors de caràcter orgànic per al sector cosmètic i parafarmàcia.
 
El fons de capital coneixement, creat a finals de l'any 2011 per l'empresa IUCT Emprèn filial d'InKemia, està especialitzat en inversions destinades a empreses biotecnològiques i de química verda en fases inicials de creixement.
 
Segons els responsables d'InKemia, les inversions realitzades no es fonamenten exclusivament en aportacions de tipus financer, sinó que "busquen inversions capaces de generar sinergies amb altres empreses del grup i a la vegada oferir un valor afegit tecnològic a la inversió realitzada".
 
La inversió realitzada en Biodan Sciences és la tercera duta a terme pel Fons de Capital Coneixement, després de la inversió en Phyture Bioteh que desenvolupa, s'industrialitza i comercialitza cèl·lules mare vegetals; i Enemce Pharma, que  desenvolupa fàrmacs per al sistema cardiovascular. 
 
Font: Contrapunt nº 607 11 d' octubre 
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51