Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Mollet impulsa la creació d'una Taula intersectorial d'agroalimentació i salut

Mollet impulsa la creació d'una Taula intersectorial d'agroalimentació i salut

22 oct 2013

 
 
Un projecte de cooperació entre el sector públic i el privat amb l'objectiu de buscar sinèrgies que ajudin a promocionar aquest sector que genera un gran volum de negoci al territori del Baix Vallès tot coincidint amb el Dia Mundial de l'Alimentació.
 
L'Ajuntament, a través de l'empresa municipal Mollet Impulsa SL, promou la creació d'una Taula intersectorial d'agroalimentació i salut, entesa com un espai de treball conjunt dels diferents agents, tant de l'àmbit públic com empreses privades, que juguen un paper en aquest sector econòmic
 
En el territori del Baix Vallès i a la comarca del Vallès Oriental, la indústria alimentària i la indústria de la salut tenen un paper molt destacat, tot generant un gran volum de negoci.
 
Pel que fa a l'alimentació, el territori compta amb una gran presència de marques multinacionals però també empreses locals, de petita o mitjana dimensió, líders en els seus segments també té un pes molt important la indústria farmacèutica i existeixen centres de R+D+I vinculats al sector de la biotecnologia i la salut.
 
L'objectiu de la Taula és dinamitzar i fomentar la coordinació de tots els agents relacionats amb l'activitat agroalimentària i de salut per tal de reforçar la competitivitat del territori mitjançant el diàleg i l'aposta per determinar estratègies de futur sostenibles, rentables i diferencials.
 
Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Fundació Sanitària de Mollet, Indústries Químiques del Vallès, la UGT, el Consorci de Residus del Vallès Oriental, i d'Inkemia-IUCT. També compta amb la col·laboració de l'Agrupació d' Industrials del Baix Vallès cofinançat pel SOC-Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51