Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> La Taula d'Agroalimentació i Salut organitza un seminari productiu

La Taula d'Agroalimentació i Salut organitza un seminari productiu

18 des 2013

 
El seminari, que va reunir una trentena de persones a La Marineta, oferia un espai per a la reflexió conjunta dels sectors públic i privat sobre els reptes de futur del sector agroalimentari al Baix Vallès.
 
El seminari, celebrat aquest dimarts 17 de desembre, s'adreçava a regidories i equips tècnics de Promoció Econòmica, medi Ambient, Agricultura, de plans estratègics i de desenvolupament local; i al sector privat i associatiu (associacions de pagesos, productors, empresaris  industrials agroalimentaris i distribuïdors; associacions de consumidors i empreses de gestió mediambiental i reciclatge).
 
El seminari, organitzat per l'Ajuntament a través de la Taula d'Agroalimentació i Salut, que compta amb el finançament del SOC i el Fons Social Europeu, compta amb el suport de la Fundació Sanitària Mollet, Inkèmia, UGT, IQV, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i la Cambra de Comerç.
 
També col·laboren i han participat en el seminari: l'IRTA, la Universitat de Vic, l'Agència de Residus de Catalunya, l'Agència Catalana de Qualitat i Salut Alimentària, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i CESPA.
 
 
 

 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51