Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> "Fons Baix Vallès, VITAL!" per a iniciatives empresarials sostenibles i saludables

"Fons Baix Vallès, VITAL!" per a iniciatives empresarials sostenibles i saludables

24 des 2013

 
El Pol Emprenedor per a la Salut presenta la primera convocatòria del fons econòmic per impulsar projectes emprenedors en ciències de la vida i, per extensió, d'economia sostenible i saludable, el "Fons Baix Vallès, VITAL!" és una acció en aquesta primera convocatòria impulsada per Inkèmia IUCT Group i l'Escola Cooperativa Sant Gervasi.
 
L'objectiu d'aquest fons econòmic per a projectes emprenedors és impulsar al Baix Vallès el macro sector relacionat amb les Ciències de la Vida (empreses relacionades amb la farmaquímica i la biotecnologia vinculades a la salut) i contribuir a la generació de nous llocs de treball.
 
La primera convocatòria del "Fons Baix Vallès, VITAL!" s'adreça a projectes emprenedors, ja siguin de nova creació, d'ampliació o diversificació, generadors de nous llocs de treball  que s'emmarquin en qualsevol activitat dins del macro sector de Ciències de la Vida.
 
El Fons aportarà 3.000 euros per iniciar l'activitat, procedents de la Xarxa de micromecenatge que ha creat el Pol Emprenedor per a la Salut. A més, disposa de fins a 400.000 euros per invertir en els projectes, d'acord amb les característiques i necessitats, segons valori el Comitè de selecció i avaluació.
 
Per presentar-se a la primera convocatòria del "Fons Baix Vallès, VITAL!", cal que l'empresa o negoci estigui ubicada o tingui previst ubicar-se al territori del Baix Vallès i, en cas que necessiti contractar personal, haurà de prioritzar la contractació de treballadors del territori, d'acord als requeriments del lloc de treball previst.    
 
El Fons econòmic per a emprenedors "Fons Baix Vallès, VITAL!" és una acció del Pol Emprenedor per a la Salut, que ha estat finançada i coorganitzada per l'Escola Cooperativa Sant Gervsi i Inkèmia IUCT group.
 
El Pol pretén aprofitar i potenciar la important presència al territori del Baix Vallès d'empreses relacionades amb les Ciències de la Vida i la Salut, amb l'objectiu d'atreure negoci i talent que reverteixi en la millora de l'economia i l'ocupació al territori del Baix Vallès.
 
La creació d'aquest pol parteix de la suma de voluntats i recursos dels sector privat i públic, i té diferents eixos d'actuació: formació, ocupació, innovació, emprenedoria. S'està en procés de creació d'un grup gestor i d'un grup impulsor per a la reactivació de l'economia del Baix Vallès, dins aquests àmbits.
 
El Pol Emprenedor per a la Salut és un projecte impulsat per l'Ajuntament de Mollet, a través de l'empresa municipal Mollet Impulsa, en el qual hi participen EMFO, l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès (AIBV), la Societat Cooperativa Escola Sant Gervasi i el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. A més, és un projecte que compta amb el suport dels ajuntaments de Parets, Sant Fost, Montmeló i Santa Maria de Martorelles, la Fundació Sanitària Mollet i la Cambra de Comerç.
 
Està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, d'acord amb el programa d'ajuts a projectes innovadors i experimentals.
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51