Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Un servei per evitar el tancament de petits negocis econòmicament viables

Un servei per evitar el tancament de petits negocis econòmicament viables

15 gen 2014

Mollet s'incorpora al Centre de Reempresa de catalunya, un servei que impulsa la transmissió d'empreses amb l'objectiu d'evitar el tancament de negocis i la destrucció d'ocupació. El Punt d'Atenció del Centre de Reempresa estarà situat a EMFO.

L'alcalde, Josep Monràs, ha signat un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Patronal Cecot per tal d'incorporar-se al Centre de Reempresa de Catalunya, un servei que impulsa la transmissió d'empreses amb l'objectiu d'evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d' ocupació.

La presentació d'aquest servei ha tingut lloc aquest migdia a les instal·lacions de l'Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs; el vicepresident primer de la Diputació i president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad; i el regidor de Formació i Iniciatives Empresarials de l'Ajuntament de Mollet, Josep Ramon Bertolín.

L'acte ha comptat també amb l'assistència de nombrosos ciutadans interessats en el servei,a partir d'aquest mes de gener, Mollet disposarà d'un Punt d'Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya, ubicat a EMFO.

El Centre de Reempresa és una iniciativa público-privada que dóna resposta a la necessitat de petits empresaris que han de tancar un negoci que rutlla, ja sigui per motius de jubilació o personals, amb la conseqüent pèrdua de teixit empresarial i de llocs de treball.

"Reempresa és una alternativa eficaç a l'antic cartell de 'Es traspassa' o al boca-orella i ,a més, ofereix assessorament al nou emprenedor per fer créixer i modernitzar el negoci", ha explicat Antoni Abad, president de Cecot i del Centre de Reepresa de Catalunya que ha assegurat que el servei cobreix una autèntica necessitat per donar solució a l'empresari que vol tancar  ,i a la vegada, crear una oportunitat per a un altre empresari emprenedor,Reempresa materialitza unes dues operacions de compra-venda a la setmana.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51