Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> El Mercat municipal regala 40 vals de compra

El Mercat municipal regala 40 vals de compra

20 gen 2014

 
Els paradistes van repartir dissabte 18 de gener al matí un total de 2000 euros amb motiu del Gran Sorteig de Sant Vicenç,quatre nens van encarregar-se de triar els guanyadors.
 
Com a clausura de la campanya de Nadal, els paradistes i botiguers del Mercat Municipal de la ciutat van repartir dissabte al migdia un total de 40 vals de compra per valor de 50 euros.
 
 En total, doncs, van repartir-se 2000 euros, els premis es van distribuir entre totes aquelles persones que havien comprat quelcom al Mercat i havien apuntat el seu nom i telèfon al tiquet de compra, que servia de butlleta improvisada pel sorteig.
 
Quatre nens van ser les mans innocents,primer van amuntegar-se tots els tiquets en una piscina, llavors un per un, cada un dels nens hi entrava en ella i n'escollia deu números. 
 
Aquesta ha estat la darrera de les activitats que el Mercat Municipal ha celebrat amb motiu de la campanya de Nadal. Una campanya en què els paradistes han dut a terme tota mena d'activitats de dinamització en col•laboració amb l'Ajuntament de Mollet i amb l'empresa Ludoku.
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51