Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Mollet repetirà el model de tres fires sectorials al juny

Mollet repetirà el model de tres fires sectorials al juny

21 mar 2014

 
Els comerciants i l’Ajuntament de Mollet han acordat repetir enguany el model de fires sectorials que es va celebrar l’any passat i que va substituir l’obsolet Firamollet. Així, diversos sectors comercials de la ciutat sortiran al carrer en diferents caps de setmana alterns del mes de juny en el marc del Mollet és fira, que l’any passat va celebrar la seva primera edició.
 
Enguany, la primera cita comercial serà la dedicada al sector de l’alimentació i la gastronomia, i es farà el cap de setmana del 31 de maig i l’1 de juny, a la plaça Major i l’entorn del Mercat Municipal.
 
La següent fira serà els dies 14 i 15 de juny i estarà centrada en el món de l’automoció, que, com l’any passat, es donarà cita a l’avinguda de la Llibertat.
Per acabar el mes firal, el 28 i 29 de juny dos sectors sortiran al carrer d’una banda, el dedicat a la salut, la bellesa i el benestar s’aplegarà al parc de les Pruneres i, de l’altra, el comerç tradicional instal·larà els seus estands a la rambla Balmes, en coincidència amb l’inici de la temporada de rebaixes d’estiu.
 
Reproduint el model de l’any passat, les fires al carrer es complementaran amb campanyes promocionals, com el Gran Sorteig Mollet és Fira, que tindrà com a premi final sis premis de 1.000 euros per gastar al comerç de la ciutat segons ha avançat la regidora de Comerç, Mercè Pérez, també es mantindrà la campanya Rasca i Guanya que l’any passat va repartir milers de premis directes entre els clients.
 
En la seva primera edició de 2013, Mollet és fira va aplegar poc més de 300 participants (entre expositors i campanyes comercials) una xifra que duplicava els establiments de la darrera edició de Firamollet (2010) i de la qual l’organització va mostrar-se molt satisfeta.
 
Aquest èxit ha empès comerços i consistori a tirar endavant la segona edició amb una periodicitat anual, a diferència de Firamollet, que es feia cada dos anys. “Els comerciants han mostrat moltes ganes per tirar endavant la fira perquè va ser molt assequible per a ells i van obtenir bons resultats”, explica Pérez, que avança que la intenció és mantenir les mateixes tarifes per als comerços que hi prenguin part.
 
L’any passat, el preu per participar en les campanyes promocionals va ser de 50 euros i el cost per ocupar una carpa a la fira de carrer, que instal·la l’Ajuntament, era de 50 euros per a comerços membres d’alguna associació de comerciants i 100 eruos per als no associats.
 
Contrapunt núm 630 21 de març de 2014
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51