Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> La implicació del comerç local fa possible l'èxit de Mollet és Fira

La implicació del comerç local fa possible l'èxit de Mollet és Fira

2 jul 2014

 
Dimarts 1 de juliol ha tingut lloc una trobada a l'Ajuntament de Mollet per fer una valoració global de Mollet és Fira. L'Ajuntament i el teixit comercial coincideixen a remarcar l'èxit d'aquest nou model que es fonamenta en la gran implicació del comerç, tant en les fires, com en les campanyes paral·leles.
 
La trobada ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Monràs, la regidora de Promoció Comercial, Mercè Pérez, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Carme Olària, així com de representants de les associacions de comerciants i de les diferents fires sectorials que conformen Mollet és Fira. També hi ha assistit els guanyadors dels diferents sortejos que s'han fet durant en el marc de Mollet és Fira (el Gran Sorteig Mollet és Fira i els premis Mollet és Fira Motor- Pedraza Audio Car; i Mollet és Fira Qualitat de Vida-Ibis).
 
En la seva intervenció, l'alcalde de la ciutat ha destacat l'èxit d'aquest model firal encetat l'any passat, basat en tres fires sectorials de venda directa durant el mes de juny, i ha assenyalat que "el mèrit recau en l'enorme implicació del teixit comercial local, tant pel que fa a presència en les fires, com en les campanyes i promocions paral·leles". Així, ha agraït als comerciants de la ciutat l'esforç que fan cada dia per aixecar la persiana del seu negoci, que s'incrementa durant el mes de juny amb Mollet és Fira.
 
En la segona edició de Mollet és Fira hi han participat un total de 313 establiments, dels quals alguns de manera presencialment en alguna de les 3 fires (total de 197); d'altres, en les campanyes paral·leles (un total de 178); i molts d'ells, en totes dues modalitats. La participació s'ha incrementat en més de 50 establiments respecte de l'any passat (quan van ser 265).
 
Un altre aspecte a destacar, és la gran participació ciutadana. Aquesta també es pot mesurar per l?alt nombre de visitants que ha tingut cada una de les fires (Gourmet, Motor i Comerç i Qualitat de Vida), així com per l'elevada participació a les campanyes i sortejos que durant tot el mes s'han fet en els establiments adherits a la fira. Així, s'han repartit entre els 180 establiments adherits un total de:
30.000 butlletes del Gran Sorteig (6 premis de 1.000 euros per comprar a Mollet); 30.000 butlletes dels sortejos Gourmet (10 carros de la compra a Bon Preu), Motor (3 premis de Pedraza Car Audio) i Qualitat de Vida (4 premis d'una nit d'hotel Ibis); i 17.000 butlletes del "Rasca i guanya", totes amb premi directe, valorats en conjunt en 30.000 euros.
 
Pel que fa als guanyadors d'aquests premis, tots ells han estat persones residents a Mollet excepte una de Martorelles, una de l'Ametlla del Vallès i una de Santa Perpètua.
 
Una altra de les promocions paral·leles a Mollet és Fira que també ha estat un gran èxit són els Menús Mollet és Fira, que oferien els migdies de fira un total de 16 restaurants de la ciutat a un preu tancat. En tots els casos, els restauradors es mostren satisfets, ja que han omplert el restaurant tots els dies de la promoció.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51