Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Segway, una experiència única sobre rodes, benvinguda a Mollet

Segway, una experiència única sobre rodes, benvinguda a Mollet

7 jul 2014

 
 
 
Diumenge s’inaugura una nova botiga a la nostra ciutat que va tenir una acollida immillorable, estem parlant de Segway Green Tour. El segway és un transportador personal elèctric, per tant ecològic, que no contamina, no fa soroll i no malmet el medi ambient ja que no erosiona el sòl. “El segway et permet arribar a arreu sense malmetre els camins.
 
Una bicicleta perjudica més el terra perquè derrapa”, explica en Jordi Pérez, el propietari de la botiga. El segway es pot utilitzar tant a la ciutat com a la muntanya, gràcies als dos models existents.
 
A Segway Green Tour ofereixen el servei de venda, servei tècnic, tours amb monitor i tours a la carta, per a realitzar excursions als indrets preferits pels clients. Els preus són molt assequibles (37 euros 1h i 45 euros 2h) i es poden realitzar infinitat d’activitats a banda de les excursions. “Treballem per comiats de solter/a, per excursions familiars, aniversaris i fins i tot per a casals d’estiu que volen que els seus alumnes gaudeixin d’una experiència innovadora”.
 
A Segway Green Tour, a banda de donar servei a particulars, també treballen amb empreses que volen realitzar un esdeveniment, celebracions, convencions i congressos i moure’s per un recinte tancat. “El segway és un vehicle que està present en esdeveniments comercials i també als parcs naturals”. També, és ideal per a promocionar establiments i campanyes publicitàries concretes. Visita’ls i viu una experiència única sobre rodes.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51