Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Acord amb l'Agrupació d'Industrials per activar l'economia de la ciutat

Acord amb l'Agrupació d'Industrials per activar l'economia de la ciutat

24 jul 2014

L'any 2010 l'Ajuntament i l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès (AIBV) van signar un acord de col·laboració per a l'impuls i la promoció econòmica de la ciutat per tal de fer-la més competitiva mitjançant un model basat en afavorir la creació d'infraestructures estratègiques i un teixit empresarial competitiu, però també basat en una ocupació de qualitat i en la sostenibilitat.
 
Gràcies a aquest primer acord, el consistori i l'AIBV han treballat conjuntament en l'anàlisi de la planificació urbanística vinculada als espais industrials de la ciutat, s'han elaborat propostes de millora de l'accés als polígons i s'ha treballat en la simplificació de la tramitació administrativa, entre d'altres qüestions.
 
Ara s'ha renovat aquest acord en el qual, per una banda, es reafirmen aquestes línies d'actuació i també es plantegen noves línies de treball que afavoreixin l'activació econòmica de la ciutat i la generació de llocs de treball. Les noves línies d'actuació són:
 
Demanar als operadors de telecomunicacions la inversió en infraestructures de fibra òptica necessària als espais industrials de la ciutat.
 
• Continuar treballant en l'àmbit de la simplificació administrativa, la tramitació electrònica i la Finestreta Única Empresarial.
•Col·laborar per difondre entre el teixit empresarial de la ciutat el programa de formació professional dual amb l'objectiu de millorar la qualificació.
• Cercar nous espais de reflexió i col·laboració per al foment de l'ocupació a la ciutat.
•Estudiar possibles línies de treball conjunt per l'acompanyament i la consolidació d'empreses de nova creació i impulsar a través del nou consell municipal d'ocupació i activitat econòmica projectes d'interès per al teixit productiu molletà.
• La creació d'un grup de treball per analitzar el planejament urbanístic amb l'objectiu de facilitar la implantació i el creixement de noves activitats econòmiques als nostres polígons.
• Desenvolupar iniciatives empresarials per afavorir la consolidació i l?aparició de nous emprenedors que permetin generar nova ocupació.
L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el president de l'AIBV, Joan Moretó, faran la signatura pública d'aquest acord el proper mes de setembre.
 

 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51