Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Per Nadal, Mollet regala 30 minuts d'aparcament a la zona blava

Per Nadal, Mollet regala 30 minuts d'aparcament a la zona blava

9 des 2014

Els comerços de Mollet del Vallès lliuraran als clients tiquets de 30 minuts d'aparcament gratuïts per a la zona blava, facilitats per l'Ajuntament. Amb aquesta mesura, l'Ajuntament i el comerç volen incentivar les compres nadalenques als establiments de la ciutat.
 
Tiquet de 30 minuts gratuïts a la zona blava
Tiquet de 30 minuts gratuïts a la zona blava
Del 15 de desembre fins al 5 de gener, els comerços de la ciutat lliuraran als seus clients tiquets de 30 minuts gratuïts per aparcar a la zona blava, excepte la zona de l'Hospital. En realitzar una compra en algun dels comerços participants, s'obtindrà una targeta que caldrà posar ben visible al vehicle en el moment d'aparcar.
 
Cal remarcar que, per a aquelles persones residents a Mollet que disposin de l'adhesiu anual de 15 minuts més d'aparcament gratuït a la zona blava, aquesta campanya és sumatòria; és a dir, que poden acumular fins a 45 minuts gratuïts d?aparcament.
 
A més, els comerços del centre de la ciutat també disposaran de 1.500 tiquets de 15 minuts d'estacionament gratuït a l'aparcament del Parc de les Pruneres durant les festes de Nadal.
 
Així, els comerciants de la ciutat amb el suport de l'Ajuntament, pretenen incentivar les compres a la ciutat donant encara més facilitats d'aparcament als clients.
 
Dies especials d'obertura:Durant el període de Nadal, els comerços de la ciutat podran obrir les següents dates: els diumenges 14, 21 i 28 de desembre i 4 i 11 de gener (aquest darrer, ja serà el primer del període de rebaixes).
 
El comerç de la ciutat va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal el passat divendres, 5 de desembre, amb l'encesa del tradicional enllumenat dels carrers,enguany, com a novetat, s'ha instal·lat fil musical en els principals eixos comercials.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51