Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> La innovació i una indústria enfortida, objectius claus de l’Àmbit B30

La innovació i una indústria enfortida, objectius claus de l’Àmbit B30

16 abr 2015

 

Crear una xarxa que connecta les seves ciutats, potenciar la innovació i enfortir la indústria amb valor afegit són els objectius prioritaris que es marca l’Associació Àmbit B30. Així va quedar palès fa pocs dies en la jornada que l’agrupació, formada per 23 ajuntaments de la corona de Barcelona que connecten Vallès Oriental i Occidental, van organitzar a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sota el títol ‘B30: un territori competitiu.

Factors per al seu desenvolupament’, la jornada va ser un espai de debat, amb diverses taules rodones on es van assenyalar ben clarament tres objectius claus de l’Àmbit. Aquests són crear una xarxa ben comunicada entre totes les ciutats, que permeti una mobilitat àgil tant de mercaderies com de persones, potenciar la innovació com a valor afegit de la seva economia, i enfortir la indústria amb l’objectiu de generar ocupació.

A la inauguració de la jornada, el president de l’Associació Àmbit B30, Josep Monràs, va posar l’accent en la necessitat d’intercanviar experiències i cercar sinergies perquè “aquesta visió compartida fa possible la generació d’ocupació, l’enfortiment de la indústria i la creació d’oportunitats”.

A l’acte hi va assistir el president de l’agrupació i alcalde de Mollet, Josep Monràs; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el rector de la UAB, Ferran Sancho, i l’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona. El conseller Santi Vila va aprofitar l’ocasió per assenyalar que els eixos formats per la B30, l’AP7 i la R8 són “una veritable espina dorsal del teixit productiu català”.

 

 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51