Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Mollet és Fira Motor 13-14 juny

Mollet és Fira Motor 13-14 juny

8 jun 2015

 

El dissabte 13 i el diumenge 14 de juny Mollet acull una extensa mostra i un ampli mercat del que ha estat el passat, el present i el futur del motor amb un total de 71 participants.
 
El passat estarà representat per la segona edició de la Llotja del vehicle clàssic que enguany fa un especial homenatge a les "24 hores de Montjuic" amb l'objectiu de rememorar  l'esperit del que va ser una de les carreres de resistència més importants del món. Aquesta exposició s'inaugurarà dissabte a les 11 h al pavelló exterior d'hoquei. 
 
També en referència al passat, durant tot el cap de setmana, al parc de les Pruneres i a la rambla Balmes, hi haurà una exposició de motos antigues, motos catalanes, cotxes americans, vehicles militars, automòbils clàssics, peces de col.leccionista i un espai de compra-venda de motos i cotxes.
 
El present i el futur estaran representats per l'exposició i venda  dels últims models de cotxes i de motos, d'accessoris i complements de tot tipus dels concessionaris i botigues de la ciutat. També hi haurà una exposició del prototipus del cotxe monoplaça elèctric de l'equip de l'UPC Ecoracing.  
 
Les diverses exposicions i els mercats es complementaran amb tallers participatius, xerrades de sensibilització per evitar accidents de trànsit, activitats lúdiques i espais de degustació.  

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51