Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Polleria i Ous Victoria 60 anys de trajectòria

Polleria i Ous Victoria 60 anys de trajectòria

22 set 2015

Polleria i Ous Victoria és una empresa familiar, amb més de 60 anys de trajectòria que ha passat per tres generacions. Durant aquests anys la polleria ha canviat de nom en traspassar-se d’un familiar a l’altre. “La primera botiga la tenia la meva tieta al Mercat Vell, coneguda al poble com  ‘la Maria Gallinaire’”, explica en Dani, l’actual propietari de l’establiment. “La meva tieta va ensenyar la professió a la meva  mare i ella a mi”. Des de fa 13 anys en Dani es dedica a la botiga situada al Mercat Municipal i des de fa 2 n’és el propietari.
 
A la Polleria i Ous Victòria són especialistes en pollastres, i se n’abasteixen diàriament per tenir sempre la carn fresca. A més, també disposen de pollastres ecològics i ous ecològics i d’altres tipus de carn com conill, gallina, gall d’indi, ànec i tot tipus d’aviram.
 
A més, a l’establiment també tenen salsitxes de pollastre i hamburgueses de pollastre, amb all i julivert, espinacs o formatge. A la Polleria i Ous Victòria també tenen canelons, ‘rollitos’ (de primavera, de pernil dolç i formatge, d’espinacs i de sobrassada), nuggets, croquetes de pollastre, ales adobades i molts més productes.
 
I no oblidis tastar el seu cargol bover, tant viu com bullit, i el seu confit d’ànec. Recorda que pots fer la teva comanda per WhatsApp.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51