Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Escola Sant Gervasi participa en un nou projecte

Escola Sant Gervasi participa en un nou projecte

22 set 2015

Escola Sant Gervasi, Suara i Abacus, tres empreses membres del grup empresarial cooperatiu Clade han constituït Creixen Educació, una cooperativa de segon grau per impulsar un model d’escola amb segell propi, de qualitat i d’avantguarda, que respongui a les necessitats formatives del país. Creixen Educació neix amb la vocació de crear una xarxa d’escoles referent a Catalunya que aconsegueixi resultats d’èxit a nivell acadèmic i humà, i que reforci el cooperativisme en el nostre sistema educatiu.
 
Les tres cooperatives impulsores de Creixen Educació acumulen anys d’experiència al sector de l’educació a Catalunya des de vessants complementàries, des d’un model empresarial cooperatiu.
 
Pel Gerent de de Creixen Educació, Marc Carbonell “l’objectiu de la cooperativa és impulsar una xarxa d’escoles concertades a Catalunya amb un model propi i de qualitat. Al nostre Pla Estratègic hem previst impulsar cinc escoles en els propers cinc anys”.
 
David Cos, com a President de Creixen Educació assenyala que, “des de l’economia cooperativa, pretenem posar al servei de les famílies i del país un model d’escola d’alt valor afegit que es centra en l’alumne i les seves potencialitats des de l’excel·lència pedagògica”.
 
SOBRE ESCOLA SANT GERVASI
Amb seu a Mollet del Vallès (Vallès Oriental), l’Escola Sant Gervasi és una cooperativa de treball associat del sector de l’educació que ofereix estudis a diferents nivells: infantil, primària, secundària i formació per a l’ocupació. És una escola de referència com a centre de formació per a l’ocupació i qualificació de professionals adaptant-se a les necessitats del mercat del treball. Escola Sant Gervasi va tancar l’any 2014 amb una facturació de 9.827.888€ i amb uns fons propis de 4.414.330 €
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51