Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Nou Mercadona a la Farinera

Nou Mercadona a la Farinera

20 nov 2015

El nou supermercat té una superfície de venda de 1.600 metres quadrats i ofereix les seccions habituals de carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, peixateria, forn a granel i la secció de fruita i verdura. L’establiment també disposa d’un aparcament per a clients de 165 places i altres dependències reservades als treballadors, com sales de descans i vestidors i una sala de formació per a la plantilla.
 
L’adequació del supermercat ha suposat una inversió d’1,8 milions d’euros i disposa d’una plantilla de 34 treballadors, 30 dels quals són de nova contractació –15 treballen ara a la nova botiga i els altres 15 ho fan en els altres dos centres ja existents a la ciutat–. Els nous contractats tots són veïns de Mollet, i tot el procés de contractació de personal s’ha fet a través dels serveis municipals d’ocupació (EMFO).
 
D’altra banda, el nou edifici de la Farinera s’ha construït amb criteris d’ecoeficiència, un sistema que incorpora mesures –com recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques– que redueixen fins a un 20% el consum energètic. En la construcció del nou centre hi han participat uns 40 proveïdors que han donat feina a 80 persones durant la fase d’obra. A més del supermercat, a l’espai també s’hi obrirà aquesta setmana una nova benzinera de la companyia Repsol.
 
En una visita al nou supermercat aquest divendres al matí, Josep Monràs ha destacat la ubicació del centre –que permet que hi accedeixin compradors de municipis veïns– i “la importància que té que aquest tipus de companyies s’instal·lin a Mollet", ja que, segons ha dit "fan un paper de locomotora que atrau altres promotors comercials a instal·lar-se a la ciutat”.

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51