Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> El 2015 es van crear 159 empreses a Mollet del Vallès

El 2015 es van crear 159 empreses a Mollet del Vallès

19 feb 2016

 
 
L'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor, ha donat d'alta 96 de les 159 noves empreses creades el 2015 a la ciutat, una xifra que situa el punt de Mollet com el que ha tramitat més altes de tots els municipis de la demarcació de Barcelona sense comptar la capital catalana.
 
L’any 2014 l’Ajuntament de Mollet amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona posava en marxa el PAE, un servei ubicat a les oficines d'Emfo, que permet agilitzar els tràmits a tots aquells emprenedors que volen legalitzar la seva activitat econòmica qui, des d’aleshores, ho poden fer amb un sol tràmit i de forma pràcticament immediata.
 
A través del Document Únic Electrònic (DUE), es tramita l’alta d’empresaris individuals (autònoms), Societats de Responsabilitat Limitada (SL) i Societats Limitades Nova Empresa (SLNE). L’objectiu es optimitzar temps i desplaçaments als emprenedors, ja que aquest document engloba tots els tràmits necessaris per donar-lo d’alta, com ara l’alta a Hisenda i a la Seguretat Social, l’alta de treballadors, el registre a l’Agencia de Protecció de Dades o la inscripció al Registre Mercantil en el cas de societats, entre d’altres.
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51