Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Conveni per l' emprenedoria Ajuntament de Mollet del Vallès

Conveni per l' emprenedoria Ajuntament de Mollet del Vallès

22 abr 2016

 
Aquest és el quart conveni que l'Ajuntament signa amb una entitat financera amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament d’iniciatives empresarials a Mollet i els pobles de l’entorn.
 
En aquest cas, el director del Banc Sabadell al Vallès Oriental, Benet Heredia, va indicar que l’entitat “aposta per l’emprenedoria, i per això volem aprofitar l’oportunitat que ens dóna l’Ajuntament de Mollet per fer que les nostres línies de finançament arribin a les empreses”, un finançament que no va quantificar, ja que “tot depèn de cada cas i de cada projecte; estudiem cada cas un per un”, va explicar. En tot cas, va afegir, “valorem especialment les iniciatives que provenen d’Emfo, ja que sabem que els emprenedors han fet un estudi de mercat, tenen un pla de negoci fet... i això redueix els riscos”, va explicar.
 
Al seu torn, Josep Monràs, com a president de l’Emfo, va destacar el suport que dóna l’ens públic a la creació de noves empreses. “Les empreses generen ocupació, estabilitat i activitat econòmica”, va dir, de manera que “aquesta és la millor política social que podem fer”. Monràs va destacar que els últims 5 anys s’ha incrementat un 150% la generació de noves empreses a Mollet, i va xifrar en 159 les empreses creades a la ciutat l’any passat, una dada que representa un increment del 20,5% respecte a l’any anterior. També durant el 2015 van ser 300.000 els euros que diverses entitats financeres van destinar al desenvolupament de projectes empresarials impulsats per Emfo.

 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51