Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> NAD SL, amplia la factoria de Mollet del Vallès

NAD SL, amplia la factoria de Mollet del Vallès

7 set 2016

 
 
En concret, l'empresa ha obert una nova nau de 6.000 metres quadrats al costat de les instal·lacions de 22.000 metres quadrats que la companyia ja tenia al polígon molletà i que havien quedat limitades per respondre al desenvolupament internacional de l'empresa, que dóna servei a més de 5.000 clients distribuïts per tot el món.
 
La nova factoria, dedicada a la fabricació de maletes i adjacent a l'actual, ha permès duplicar la capacitat de producció d'aquest article gràcies a la instal·lació de noves cadenes de muntatge més extenses, que també permeten desenvolupar productes més complexos.
La nova seu també ha suposat una ampliació de la capacitat d'emmagatzematge i la renovació de les oficines de SHAD, que s'han traslladat d'edifici.
 
Aquesta nova seu s'obre en ple procés d'expansió internacional de la companyia nascuda a Mollet el 1973. La marca ja compta amb una oficina tècnica i centre productiu a Xangai i una sucursal a Indonèsia, tot això per donar suport a les operacions de l'empresa fora d'Europa.
 
L'empresa NAD SL –propietària de la marca SHAD– dissenya, produeix i distribueix seients i maletes per a les principals marques de la indústria de la motocicleta arreu del món. Des de Mollet dóna cobertura a tot el món amb una xarxa comercial que s'estén al llarg d'Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania, amb presència a més de 70 països.
 
Font: Contrapunt

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51