Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Inkemia IUCT una empresa de Mollet pionera en investigació medioambiental

Inkemia IUCT una empresa de Mollet pionera en investigació medioambiental

7 set 2016

 
 
Aquest és un dels dos projectes d’R+D consorciats en què participarà la firma biotecnològica molletana per mitjà de sengles concursos públics que li han estat concedits i que permetran incrementar la seva cartera de patents.
 
D’una banda, el projecte sobre biocarburants, concedit pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, pretén estudiar la disminució exacta que suposaria la incorporació del biocarburant de segona generació propietat d’Inkemia S50 en les mescles amb carburants fòsils i biocarburants de primera generació.
 
Així, s’analitzaria l’emissió de gasos NOx i la reducció de l’emissió de partícules en suspensió o altres gasos en condicions reals de vehicles amb motors dièsel i en calderes industrials.
 
L’altra projecte està centrat en desenvolupar solucions terapèutiques per a la malaltia rara de la Distròfia Miotònica (DM), del qual IUCT disposa de molt bons resultats preliminars. El projecte, concedit per la Generalitat amb fons europeus, suposarà uns ingressos de 205.205 euros en dos anys.
 
Font: Contrapunt
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51