Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Inici> Llistat de notícies> Bufet Español Moreda Advocats, 20 anys donant servei a Mollet , Felicitats

Bufet Español Moreda Advocats, 20 anys donant servei a Mollet , Felicitats

12 set 2016

 
 
Un despatx d'advocats, amb 20 anys d'experiència, situat a Mollet i Sabadell i que dóna servei als seus clients a tot Espanya encara radicats, principalment, a Catalunya.
Estem especialitzats en dret civil i dins d'aquest àrea, en dret hipotecari, desnonaments, arrendaments, reclamació de quantitats i reclamació d'indemnitzacions per accidents de trànsit.
Així mateix som especialistes en dret de família, garantint als nostres clients la cobertura en totes les àrees del dret, sobretot, dret laboral i penal.
 
Des de fa uns mesos des de l'àrea de Consultoria treballem en diferents camps innovadors i atents a la realitat del moment:
 
- En l'àmbit administratiu la contractació pública, relacions del ciutadà / a amb l'administració, gestions, subvencions, llicències i declaracions d'utilitat pública.
- Elaboració d'estatuts, contractes i plans estratègics en entitats sense ànim de lucre, tercer sector, entitats esportives i gestió esportiva, fundacions, associacions d'àmbit: social, cultural, comercial, educatives i formatives.
 
FELICITATS, 
 

Seguiu-nos a:

Facebook
Mollet Impulsa, SL
Plaça Major, 1 - 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 570 87 51